Profiel

Wie is Quodixit?

Anne-Marie Stroucken heeft in 1992 een master diploma Franse Taal en Letterkunde behaald aan de Universiteit van Utrecht en heeft een jaar aan de Sorbonne in Parijs gestudeerd. Na het behalen van haar diploma heeft zij 18 jaar gewerkt als Private Banker bij een grote bank in Luxemburg, waar zij niet alleen haar talenkennis verder heeft uitgebouwd, maar tevens een grote kennis en ervaring heeft opgedaan in de financiële dienstverlening. Tijdens haar activieiten in de bancaire sector heeft zij diverse vakgerichte trainingen gevolgd, waaronder een module Certified Private Banker aan het INSEAD in Fontainebleau. Naast haar vertaalactiviteiten is zij werkzaam voor Vistra, een bedrijf dat op internationaal niveau corporate services verleent aan belegginsvennootschappen.

Zij is beëdigd door het Gerechtshof van Metz en werkt regelmatig al "vertaalexpert" voor de Franse rechtbanken of andere jurisdicties.

Anne-Marie woont sinds 1993 in Frankrijk en is, hoewel ze de Nederlandse cultuur nog altijd een warm hart toedraagt, volledig ingeburgerd in de Franse samenleving. Daarnaast spreekt zij vloeiend Engels en is ze volkomen vertrouwd met het vaak Engelstalige economische en financiele vakjargon.

Photo am

14 stemmen. Gemiddeld 4.57 van 5.