Profiel

Wie is Quodixit?

Anne-Marie Stroucken heeft in 1992 een master diploma Franse Taal en Letterkunde behaald aan de Universiteit van Utrecht en heeft een jaar aan de Sorbonne in Parijs gestudeerd. Na het behalen van haar diploma heeft zij 18 jaar gewerkt als Private Banker bij een grote bank in Luxemburg, waar zij niet alleen haar talenkennis verder heeft uitgebouwd, maar tevens een grote kennis en ervaring heeft opgedaan in de financiële dienstverlening. Tijdens haar activieiten in de bancaire sector heeft zij diverse vakgerichte trainingen gevolgd, waaronder een module Certified Private Banker aan de INSEAD in Fontainebleau.

Sinds 2013  werkt zij als freelance vertaalster en geeft zij taaltrainingen (Engels en Frans) aan particulieren en bedrijven, individueel of in groepsverband. Naast haar vertaaldiensten en talencursussen, is zij verbonden aan een financieel adviesbureau en Family Office in het Groothertogdom.

Anne-Marie woont sinds 1993 in Frankrijk en is, hoewel ze de Nederlandse cultuur nog altijd een warm hart toedraagt, volledig ingeburgerd in de Franse samenleving. Daarnaast spreekt zij vloeiend Engels en is ze volkomen vertrouwd met het vaak Engelstalige economische vakjargon.

Photo am

13 stemmen. Gemiddeld 4.54 van 5.